Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26538
Title: Підвищення споживчої цінності виробів з кексового тіста шляхом використання нетрадиційної сировини
Authors: Конарєва, С. О.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Конарєва С.О. Підвищення споживчої цінності виробів з кексового тіста шляхом використання нетрадиційної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Хірная Л. І. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 47
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26538
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-47.pdf137.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.