Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26541
Title: Розробка борошняних сумішей із нутовою мукою
Authors: Литянська, Г. С.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Литянська Г.С. Розробка борошняних сумішей із нутовою мукою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Волошенко О. С. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 47
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26541
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-47.pdf137.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.