Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 811-820 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Визначеня впливу обробки ультразвуком м'ясної сировини на її реологічні характеристикЧеканов, М. А.; Медяник, В. В.
2011Енергозберігаючі технологія та обладнання для виробництва червоних столових винВиноградов, В. О.; Макагонов, А. Ю.
2011Інтелектуальна власність як право на результат творчої діяльності людиниЗолотухіна, І. В.; Лисенко, О. В.
2011Аналіз конструкції сучасного обладнання для смаження у фритюріКрамаренко, Д. П.; Мартиненко, Р. О.
2011Ультразвукові технології в харчовій промисловостіПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Медяник, В. В.
2011Сучасний стан розвитку виробництва пектинуДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Лихобаба, О. В.
2012-04-25Аналіз функціонально-технологічних сумішей для виготовлення солених м’ясних виробівКринська, Н. В.
2011Обґрунтування параметрів виступів стрічки конвеєра точного позиціонування виробівТанцура, Г. І.; Усенко, І. О.
2012-04-25Обґрунтування способів підготовки м’ясної сировини для виробництва сушеного м’ясаКоротка, Т. В.
2012-04-25Експертний аналіз рецептурного складу маринадів для м`ясних напівфабрикатівМедвєдєва, В. В.