Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 761-770 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Технологія кремів функціонального призначення з використанням вторинних продуктів переробки молокаОрганищук, О. С.
2012-04-25Дослідження водяних розчинів ξ-карагінану віскозиметричним методомНечепуренко, К. Б.
2012-04-25Перспективи використання олії в технології кондитерських кремівНіколаєнко, М. В.
2011Реконструкція лінії безперервного виробництва кисломолочного сиру на ВАТ «Харківський молочний комбінат»Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Атанасов, О. С.; Канунніков, О. Н.; Мухін, С. С.; Балабанов, О. Т.
2011Застосування НВЧ-нагріву для дефростації м’ясних блоківЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Безродний, В. Г.; Баранина, О. М.; Картавий, С. В.; Макаренко, С. А.
2011Експертна оцінка під час ідентифікації товарів, які переміщуються через митний кордон УкраїниГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Шкоп, Н. Є.
2012-04-25Використання фруктози і пребіотика лактулози у виробництві оздоблювальних фруктово-ягідних напівфабрикатів для бісквітних тортів та тістечокМурзін, А. В.; Мішалкіна, О. А.
2012-04-25Формування поживних властивостей булочних виробів із використанням сухих композиційних сумішей та начинокПересічна, С. М.; Сушич, М. І.
2012-04-25Дослідження впливу овочевих соків на властивості клейковини пшеничного борошнаМарченко, П. А.; Кубельська, А. О.
2012-04-25Вплив фруктози на структурно-механічні властивості дріжджового тістаМісечко, Н. О.