Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26630
Title: Використання фруктози і пребіотика лактулози у виробництві оздоблювальних фруктово-ягідних напівфабрикатів для бісквітних тортів та тістечок
Authors: Мурзін, А. В.
Мішалкіна, О. А.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мурзін А.В., Мішалкіна О.А. Використання фруктози і пребіотика лактулози у виробництві оздоблювальних фруктово-ягідних напівфабрикатів для бісквітних тортів та тістечок. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Дорохович А. М. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 50
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26630
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-50.pdf134.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.