Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 721-730 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Нові заморожені десерти з використанням наноструктурованого пюре із ягід та молочної сироваткиПавлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Пасько, Ю. П.
2011Нові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавкамиПавлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Ратушна, Д. А.
2011Організаційна культура в готельно-ресторанному господарствіБрикова, Т. М.; Півовар, В. В.
2011Сервісні технології в ресторанному господарствіКолісниченко, Т. О.; Лучка, Ю. Ю.
2011Кейтеринг як нова форма обслуговуванняВолошина, І. О.; Усіна, А. І.; Панасенко, К. А.
2011Сучасний розвиток готельної мережі «Хілтон»Кононенко, Т. П.; Літвінова, В. О.
2011Сучасні тенденції розвитку додаткових послуг у готелях та підвищення їх конкурентоспроможностіВарипаєва, Л. М.; Сурженко, Л. В.
2011Меню та прейскурант як внутрішня реклама закладу ресторанного господарстваУсіна, А. І.; Сорокіна, З. С.; Машукова, В. О.
2011Сучасні тенденції та елементи корпоративної культури в ресторанному бізнесіВарипаєва, Л. М.; Ролік, В. В.
2011Визначення впливу салепу на антоціановий комплекс фруктових масМалюк, Л. П.; Cоколова, І. С.