Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 581-590 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Розробка технології реструктурованого виробу з м’ясаПрасол, Д. Ю.; Савченко, О. С.
2011Дослідження складу і властивостей продуктів етанольної екстракції ядра соняшникуГладкий, Ф. Ф.; Куниця, К. В.
2011Технологія пасти на основі пюре кизилу та айвиВасильєва, О. О.; Кузнєцов, Е. В.
2012-04-25Перспективи використання індустріального напівфабрикату із слив для кондитерських та кулінарних виробівРубан, Я. Ю.
2012-04-25Технологія борошняних кулінарних виробів із використанням сушених овочівСамойлова, А. А.; Тарасенко, Т. А.
2012-04-25Реологічні властивості фаршів функціонального призначенняСмичек, І. В.
2012-04-25Дослідження впливу температури на ступінь деполімеризації розчинів натрієвої солі карбоксиметилцелюлози (NaKMЦ)Солодовнікова В.О., Нагорний О.Ю
2012-04-25Формування технологічних властивостей білкових добавок протеолізом колагеновмісної сировини колагеназоюСтеценко, Н. В.
2012-04-25Особливості сучасних сирних продуктів і їх місце в структурі харчуванняСолонович Ж.О
2012-04-25Вплив різних чинників на поліфенольний склад слив сорту ренклодСтародуб, І. І.