Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 451-460 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вплив термообробки на фізико-хімічні показники виноматеріалів типу портвейнГержикова, В. Г.; Агафонова, Н. М.; Гниломедова, Н. В.
2011Удосконалення технології дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини птахопереробної промисловостіКоваленко, В. О.; Андрєєва, С. С.; Бреславська, Т. В.
2011Перспективи технології структурованої десертної продукції функціонального призначення з використанням маслянкиФедак, Н. В.; Балабан, К. В.
2011Відродження слобожанської кухні: страви зі злакової сировини на основі зброджуванняТерещенко, Л. В.; Андрусенко, К. Г.; Волошина, О. А.
2011Вивчення впливу рецептурних складників на зміну міцності адгезії сирної масиПерцевой, Ф. В.; Березуцька, Н. С.; Обозна, М. В.
2011Перспективи використання лактози в технології оздоблювальних напівфабрикатівТрощій, Т. В.; Омельченко, С. Б.; Бенда, М. Ю.
2011Технологічні аспекти виробництва твердого сиру з прискореним визріваннямСавченко, О. А.; Буділович, І. В.
2011Аналіз тенденцій на ринку соусів: сучасний стан і перспективиКолеснікова, М. Б.; Бончева, С. А.
2011Спосіб підготовки молока для виробництва твердого сируСавченко, О. А.; Буділович, І. В.
2011Дослідження закономірностей сорбції кальцію з молочної сировини сорбентом на основі альгінату натріюГринченко, О. О.; Плотнікова, Р. В.; Мельник, А. П.; Фоменко, О. А.