Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1101-1110 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Система забезпечення безпечності харчових продуктів – НАССРКарбівнича, Т. В.; Назаренко, К. С.
2012-04-25Вивчення впливу кріодеструкції та механодеструкції на пектинові речовини ягід журавлиниФілімонова, Н. П.
2012-04-25Розробка функціональних напоїв для спортсменів на основі сухих розчинних сумішейАнтюшко, Д. П.
2012-04-25Вивчення якості вітамінних смакових добавок і сирних виробів з їх використаннямЧеркашина, І. О.
2012-04-25Дослідження способу отримання та властивостей пектину білокачанної капустиХарітон, Н. Г.
2012-04-25Оцінка консистенції молока згущеного вареного з цукрозамінникамиШпачук, Л. В.
2012-04-25Проблеми вибору номенклатури показників якості для оцінювання джерел світлаБасова, Ю. О.
2012-04-25Ультрафіолетове знезараження хлібобулочних виробівБабічеко, В.
2012-04-25До питання про терміниБлудова, А. О.
2012-04-25Товарознавча експертиза якості йогуртів, що реалізуються на ринку ХарковаДворянчикова, В. О.