Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27516
Title: Вивчення якості вітамінних смакових добавок і сирних виробів з їх використанням
Authors: Черкашина, І. О.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черкашина І. О. Вивчення якості вітамінних смакових добавок і сирних виробів з їх використанням. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Погарська В. В., Коробець Н. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 114
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27516
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-114.pdf135.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.