Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 35 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду AnodontaПогожих, М. І.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2019Технічне рішення апарата із застосуванням ефекту ІнТМО для сушіння вологої харчової сировиниПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Саєнко, С. Ю.; Пак, А. В.
2019Розробка промислової сушильної установки і технологічного процесу переробки післяспиртової зернової бардиСабадаш, С. М.
2019Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообмінуПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А.
2019Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обгрунтування якості харчових продуктівПотапов, В. О.; Семенюк, Д. П.
2019Дослідження водоутримуючої здатності білкових композиційних сумішейПетрова, Ж. О.; Слободянюк, К. С.
2019Дослідження якісних показників процесу відновлення сухого молокаПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2019Статистична модель випаровування з поверхні рідиниПогожих, М. І.; Торяник, Д. О.
2019Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожуванняЯнчева, М. О.; Потапов, В. О.; Дроменко, О. Б.
2019Сушіння чорниці в тепломасообмінному модуліЯкушенко, Є. М.