Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2016
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 204 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
21
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Властивості кривих другого порядку як відбивачів променів тепла
Тормосов, Ю. М.
;
Саєнко, С. Ю.
2016
Інноваційні підходи до організації зберігання зерна гороху
Черних, С. А.
;
Марченко, С. О.
2016
Інноваційні підходи до зерна тритикале
Черних, С. А.
;
Обух, Д. Г.
2016
Дослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберігання
Артамонова, М. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Яновська, І. С.
2016
Вплив камедей рослинного та мікробного походження на структурно-механічні властивості мармеладу желейного на агарі
Добровольська, О. В.
2016
Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження
Гурікова, І. М.
;
Добровольська, О. В.
;
Губський, С. М.
2016
Перспективи використання добавки на основі товстолобика в технології рибних січених виробів
Дуденко, Н. В.
;
Старостенко, Б. О.
2016
Экспериментальное изучение кристаллообразования в пищевых продуктах методом криомикроскопии
Дейниченко, Г. В.
;
Беляева, И. М.
2016
Розробка технології виробництва яблучних чипсів із підвищеною харчовою цінністю
Яшонков, О. А.
;
Червоний, В. М.
2016
Дослідження параметрів термостата ЯМР на фізичній моделі
Дьяков, О. Г.
;
Торяник, Д. О.
;
Павлюк, І. М.
Discover
Author
21
Павлюк, Р. Ю.
8
Погарская, В. В.
8
Погарська, В. В.
7
Головко, М. П.
7
Дейниченко, Г. В.
6
Головко, Т. М.
5
Погожих, М. І.
5
Стуконоженко, Т. А.
4
Абрамова, Т. С.
4
Гринченко, Н. Г.
.
next >
Date issued
204
2016
Has File(s)
204
true