Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 126 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020. Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральноїГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2020Порівняльна оцінка якості пакувального паперу для квітів, який реалізується на споживчому ринку ХарковаЗахаренко, В. О.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2020Розширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіхаКолесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.
2020Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступністьГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2020Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозиваБєляєва, І. М.; Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2020Характеристика збудників захворювання свіжих овочівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2020Формування рецептур нових кисломолочних напоїв на основі кефіруСорокіна, С. В.; Коваленко, Т. В.
2020Аналіз ринку сухофруктів в УкраїніГапонцева, О. В.; Скоробогатько, В. І.
2020Аспекти визначення оригінальності приладів для нагрівання тютюнуШурдук, І. В.; Берлінова, Л. В.
2020Сучасні аспекти м’ясного консервного виробництваКам’янка, О. В.; Палько Н. С.