Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2019
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 12 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-05-15
Інноваційна технологія дрібнодисперсних добавок із термообробленого гороху з використанням неферментативного каталізу
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
2019-05-15
Технології білкових продуктів для оздоровчого харчування на основі нуту
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
2019-05-15
Розробка інноваційної технології білкових добавок із нуту
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
2019-05-15
Вивчення комплексного впливу процесів паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів із каротиновмісних ягід
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Стуконоженко, Т. А.
2019-05-15
Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Пономаренко, Т. С.
2019-05-15
Розробка нового покоління оздоровчих нанонапоїв, збагачених каротиноїдними нанодобавками з абрикосів та обліпихи з рекордним вмістом БАР
Погарська, В. В.
;
Стуконоженко, Т. А.
2019-05-15
Технологія наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
2019-05-15
Розробка нанотехнології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Пономаренко, Т. С.
2019-05-15
Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний
Погарська, В. В.
;
Кравчук, Т. В.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
2019-05-15
Вітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
Discover
Author
8
Павлюк, Р. Ю.
3
Котюк, Т. В.
2
Дудник, К. В.
2
Максимова, Н. П.
2
Пономаренко, Т. С.
2
Стуконоженко, Т. А.
1
Кравчук, Т. В.
1
Лосєва, С. М.
1
Майба, К. Ю.
1
Погарський, О. С.
.
next >
Date issued
12
2019
Has File(s)
12
true