Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Інноваційна технологія дрібнодисперсних добавок із термообробленого гороху з використанням неферментативного каталізуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.
2019-05-15Технології білкових продуктів для оздоровчого харчування на основі нутуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.
2019-05-15Розробка інноваційної технології білкових добавок із нутуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.
2019-05-15Вивчення комплексного впливу процесів паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів із каротиновмісних ягідПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стуконоженко, Т. А.
2019-05-15Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.
2019-05-15Розробка нового покоління оздоровчих нанонапоїв, збагачених каротиноїдними нанодобавками з абрикосів та обліпихи з рекордним вмістом БАРПогарська, В. В.; Стуконоженко, Т. А.
2019-05-15Технологія наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Погарський, О. С.
2019-05-15Розробка нанотехнології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчуванняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.
2019-05-15Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільнийПогарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.
2019-05-15Вітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.