Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2019
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-8 из 8.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2019-05-15
Інноваційна технологія дрібнодисперсних добавок із термообробленого гороху з використанням неферментативного каталізу
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
2019-05-15
Технології білкових продуктів для оздоровчого харчування на основі нуту
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
2019-05-15
Розробка інноваційної технології білкових добавок із нуту
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
2019-05-15
Вивчення комплексного впливу процесів паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів із каротиновмісних ягід
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Стуконоженко, Т. А.
2019-05-15
Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Пономаренко, Т. С.
2019-05-15
Технологія наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
2019-05-15
Розробка нанотехнології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Пономаренко, Т. С.
2019-05-15
Вітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
Просмотр
Автор
3
Котюк, Т. В.
2
Пономаренко, Т. С.
1
Максимова, Н. П.
1
Погарський, О. С.
1
Стуконоженко, Т. А.
по дате выпуска
8
2019
Has File(s)
8
true