Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2014
2016
2018
2019
2020
2021
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1561-1563 зі 1563.
назад
1
...
154
155
156
157
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Модифікація SWOT-аналізу як стратегічного інструменту оцінювання ресторанного господарства
Селютін, В. М.
;
Ольшанський, О. В.
2020
Антикризове управління ресторанним бізнесом у сучасних умовах
Ткаченко, О. П.
2020
Сфера послуг за новими стандартами
Терешкін, О. Г.
Перегляд
Автор
87
Павлюк, Р. Ю.
56
Погарська, В. В.
26
Дейниченко, Г. В.
25
Погарський, О. С.
21
Лосєва, С. М.
21
Михайлов, В. М.
21
Яцун, Л. М.
19
Погожих, М. І.
18
Головко, М. П.
18
Євлаш, В. В.
.
далі >
за датою випуску
383
2016
341
2014
291
2019
245
2020
240
2021
50
2018
1
2011
Has File(s)
1551
true