Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18541
Назва: | Науковий твір «Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства» |
Автори: | Калєнік, Ксенія Володимирівна Гросул, Вікторія Анатоліївна |
Дата публікації: | 7-сер-2019 |
Бібліографічний опис: | Свідоцтво 91361 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства». К. В. Калєнік, В. А. Гросул; реєстр. 07.08.2019. |
Короткий огляд (реферат): | Методичний підхід дозволяє визначити стадії життєвого циклу у динаміці для підприємств ресторанного господарства, створити інформаційний базис для визначення комплексу управлінських рішень формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства у перспективному періоді. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18541 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські свідотства на інтелектуальну власність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
A_CV_91361.pdf | 2.7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.