Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18541
Назва: Науковий твір «Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства»
Автори: Калєнік, Ксенія Володимирівна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Дата публікації: 7-сер-2019
Бібліографічний опис: Свідоцтво 91361 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства». К. В. Калєнік, В. А. Гросул; реєстр. 07.08.2019.
Короткий огляд (реферат): Методичний підхід дозволяє визначити стадії життєвого циклу у динаміці для підприємств ресторанного господарства, створити інформаційний базис для визначення комплексу управлінських рішень формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства у перспективному періоді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18541
Розташовується у зібраннях:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
A_CV_91361.pdf2.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.