Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18541
Название: Науковий твір «Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства»
Авторы: Калєнік, Ксенія Володимирівна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Дата публикации: 7-авг-2019
Библиографическое описание: Свідоцтво 91361 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства». К. В. Калєнік, В. А. Гросул; реєстр. 07.08.2019.
Краткий осмотр (реферат): Методичний підхід дозволяє визначити стадії життєвого циклу у динаміці для підприємств ресторанного господарства, створити інформаційний базис для визначення комплексу управлінських рішень формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства у перспективному періоді.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18541
Располагается в коллекциях:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
A_CV_91361.pdf2.7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.