Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18541
Название: | Науковий твір «Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства» |
Авторы: | Калєнік, Ксенія Володимирівна Гросул, Вікторія Анатоліївна |
Дата публикации: | 7-авг-2019 |
Библиографическое описание: | Свідоцтво 91361 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства». К. В. Калєнік, В. А. Гросул; реєстр. 07.08.2019. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичний підхід дозволяє визначити стадії життєвого циклу у динаміці для підприємств ресторанного господарства, створити інформаційний базис для визначення комплексу управлінських рішень формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства у перспективному періоді. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18541 |
Располагается в коллекциях: | Авторські свідотства на інтелектуальну власність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
A_CV_91361.pdf | 2.7 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.