Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18532
Назва: Науковий твір «Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах Євроінтеграції»
Автори: Дядюк, Марина Анатоліївна
Филипенко, Олена Михайлівна
Дата публікації: 7-сер-2019
Бібліографічний опис: Свідоцтво 91355 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах Євроінтеграції». М. А. Дядюк, О. М. Филипенко; реєстр. 07.08.2019.
Короткий огляд (реферат): Визначено роль сфери харчування поза домом в удосконаленні системи продовольчої безпеки України. Установлено пріоритетні економічні та організаційні напрями розвитку ресторанного бізнесу в Україні як засобу протидії експансії європейських брендів, виробників і постачальників сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18532
Розташовується у зібраннях:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
A_CV_91355.pdf2.74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.