Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18532
Назва: | Науковий твір «Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах Євроінтеграції» |
Автори: | Дядюк, Марина Анатоліївна Филипенко, Олена Михайлівна |
Дата публікації: | 7-сер-2019 |
Бібліографічний опис: | Свідоцтво 91355 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах Євроінтеграції». М. А. Дядюк, О. М. Филипенко; реєстр. 07.08.2019. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено роль сфери харчування поза домом в удосконаленні системи продовольчої безпеки України. Установлено пріоритетні економічні та організаційні напрями розвитку ресторанного бізнесу в Україні як засобу протидії експансії європейських брендів, виробників і постачальників сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18532 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські свідотства на інтелектуальну власність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
A_CV_91355.pdf | 2.74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.