Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18532
Название: Науковий твір «Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах Євроінтеграції»
Авторы: Дядюк, Марина Анатоліївна
Филипенко, Олена Михайлівна
Дата публикации: 7-авг-2019
Библиографическое описание: Свідоцтво 91355 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах Євроінтеграції». М. А. Дядюк, О. М. Филипенко; реєстр. 07.08.2019.
Краткий осмотр (реферат): Визначено роль сфери харчування поза домом в удосконаленні системи продовольчої безпеки України. Установлено пріоритетні економічні та організаційні напрями розвитку ресторанного бізнесу в Україні як засобу протидії експансії європейських брендів, виробників і постачальників сировини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18532
Располагается в коллекциях:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
A_CV_91355.pdf2.74 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.