Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18532
Title: Науковий твір «Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах Євроінтеграції»
Authors: Дядюк, Марина Анатоліївна
Филипенко, Олена Михайлівна
Issue Date: 7-Aug-2019
Citation: Свідоцтво 91355 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах Євроінтеграції». М. А. Дядюк, О. М. Филипенко; реєстр. 07.08.2019.
Abstract: Визначено роль сфери харчування поза домом в удосконаленні системи продовольчої безпеки України. Установлено пріоритетні економічні та організаційні напрями розвитку ресторанного бізнесу в Україні як засобу протидії експансії європейських брендів, виробників і постачальників сировини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18532
Appears in Collections:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
A_CV_91355.pdf2.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.