Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18429
Назва: Деякі аспекти підвищення якості молока
Інші назви: Некоторые аспекты повышения качества молока
Some aspects of quality milk increase
Автори: Палій, А. П.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Палій А. П. Деякі аспекти підвищення якості молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 170 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2016. С. 46-50.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 170
Короткий огляд (реферат): Вирішення питання поліпшення складу та якості молока забезпечується комплексним вирішенням проблеми. У статті представлена найбільш ефективна система управління якістю молока – система НАССР, яка передбачає визначення критичних точок контролю на кожному етапі виробництва.
Решение вопроса улучшения состава и качества молока обеспечивается комплексным решением проблемы. В статье представлена наиболее эффективная система управления качеством молока – система НАССР, которая предусматривает определение критических точек контроля на каждом этапе производства.
The issue of improving the composition and quality of milk provides a complete solution the problem. The article presents the most effective system for milk quality control – HACCP System, which provides for the establishment of critical control points at each stage of production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18429
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Випуск 170: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9_TS_VISNYK.pdf191.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.