Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18429
Title: | Деякі аспекти підвищення якості молока |
Other Titles: | Некоторые аспекты повышения качества молока Some aspects of quality milk increase |
Authors: | Палій, А. П. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Палій А. П. Деякі аспекти підвищення якості молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 170 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2016. С. 46-50. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 170 |
Abstract: | Вирішення питання поліпшення складу та якості молока забезпечується
комплексним вирішенням проблеми. У статті представлена найбільш
ефективна система управління якістю молока – система НАССР, яка
передбачає визначення критичних точок контролю на кожному етапі
виробництва. Решение вопроса улучшения состава и качества молока обеспечивается комплексным решением проблемы. В статье представлена наиболее эффективная система управления качеством молока – система НАССР, которая предусматривает определение критических точек контроля на каждом этапе производства. The issue of improving the composition and quality of milk provides a complete solution the problem. The article presents the most effective system for milk quality control – HACCP System, which provides for the establishment of critical control points at each stage of production. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18429 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Appears in Collections: | Випуск 170: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
9_TS_VISNYK.pdf | 191.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.