Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18429
Title: Деякі аспекти підвищення якості молока
Other Titles: Некоторые аспекты повышения качества молока
Some aspects of quality milk increase
Authors: Палій, А. П.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Палій А. П. Деякі аспекти підвищення якості молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 170 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2016. С. 46-50.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 170
Abstract: Вирішення питання поліпшення складу та якості молока забезпечується комплексним вирішенням проблеми. У статті представлена найбільш ефективна система управління якістю молока – система НАССР, яка передбачає визначення критичних точок контролю на кожному етапі виробництва.
Решение вопроса улучшения состава и качества молока обеспечивается комплексным решением проблемы. В статье представлена наиболее эффективная система управления качеством молока – система НАССР, которая предусматривает определение критических точек контроля на каждом этапе производства.
The issue of improving the composition and quality of milk provides a complete solution the problem. The article presents the most effective system for milk quality control – HACCP System, which provides for the establishment of critical control points at each stage of production.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18429
ISBN: 5-7987-0176Х
Appears in Collections:Випуск 170: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9_TS_VISNYK.pdf191.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.