Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18427
Назва: | Розробка технологічної лінії приготування і роздавання гомогенних кормових сумішей із зерна і її ефективність. |
Інші назви: | Разработка технологической линии приготовления и раздачи гомогенных кормовых смесей из зерна и ее эффективность Development of technological line of preparation and distribution homogeneous forage mixtures from grain and her efficiency |
Автори: | Мерінець, Н. А. Бойко, І. Г. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Мерінець Н. А., Бойко І. Г. Розробка технологічної лінії приготування і роздавання гомогенних кормових сумішей із зерна і її ефективність. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 170 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2016. С. 25-33. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 170 |
Короткий огляд (реферат): | Запропонована нова поточна технологічна лінія для приготування і
роздавання ферментованої гомогенної кормової суміші із зерна та методика і результати розрахунку економічної ефективності результатів досліджень. Предложена новая технологическая линия приготовления и раздачи гомогенной кормовой смеси из зерна та методика и результаты расчета экономической эффективности результатов исследований. The new technological line of preparation and distribution of homogeneous feed mixture is offered from grain that methodology and results of calculation of economic efficiency of results of researches. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18427 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 170: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7_TS_VISNYK.pdf | 214.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.