Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18427
Название: | Розробка технологічної лінії приготування і роздавання гомогенних кормових сумішей із зерна і її ефективність. |
Другие названия: | Разработка технологической линии приготовления и раздачи гомогенных кормовых смесей из зерна и ее эффективность Development of technological line of preparation and distribution homogeneous forage mixtures from grain and her efficiency |
Авторы: | Мерінець, Н. А. Бойко, І. Г. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Мерінець Н. А., Бойко І. Г. Розробка технологічної лінії приготування і роздавання гомогенних кормових сумішей із зерна і її ефективність. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 170 «Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва». 2016. С. 25-33. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 170 |
Краткий осмотр (реферат): | Запропонована нова поточна технологічна лінія для приготування і
роздавання ферментованої гомогенної кормової суміші із зерна та методика і результати розрахунку економічної ефективності результатів досліджень. Предложена новая технологическая линия приготовления и раздачи гомогенной кормовой смеси из зерна та методика и результаты расчета экономической эффективности результатов исследований. The new technological line of preparation and distribution of homogeneous feed mixture is offered from grain that methodology and results of calculation of economic efficiency of results of researches. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18427 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Располагается в коллекциях: | Випуск 170: Технічні системи і технології тваринництва. Технічний сервіс машин для рослинництва |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
7_TS_VISNYK.pdf | 214.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.