Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1835
Название: Актуальність досліджень інституційного забезпечення соціального підприємництва в сфері виробництва і споживання продуктів харчування
Авторы: Ігнатенко, М. М.
Самойленко, М. С.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ігнатенко М. М., Самойленко М. С. Актуальність досліджень інституційного забезпечення соціального підприємництва в сфері виробництва і споживання продуктів харчування. Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича): Управління розвитком соціально-економічних систем, 15-16 червня 2022 року. Харків: ДБТУ, 2022. 251-252 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1835
Располагается в коллекциях:Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" (присвяченої 100-річчю від Дня народження професора Турченка Михайла Михайловича)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6_conference_URSES_DBTU_22-252-253.pdf195.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.