Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18275
Назва: Особливості підходів при формуванні конкурентних переваг сільськогосподарських підприємств
Автори: Буряк, С. О.
Нещенко, М. Є.
Науковий керівник : Мандич, О. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Буряк С. О., Нещенко М. Є. Особливості підходів при формуванні конкурентних переваг сільськогосподарських підприємств. Вісник студентського наукового товариства. 2016. Вип. 1. С. 17-18.
Серія/номер: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18275
Розташовується у зібраннях:Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnik SNT_ V. 1(3)_2016-17-18.pdf544.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.