Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18097
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБобловський, О. Ю.-
dc.contributor.authorКравченко, Г. В.-
dc.contributor.authorПопов, Д. О.-
dc.contributor.authorСаєнко, А. В.-
dc.date.accessioned2022-12-14T10:23:40Z-
dc.date.available2022-12-14T10:23:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКравченко Г. В., Попов Д. О., Саєнко А. В. Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства. Вісник студентського наукового товариства. 2019. Вип. 2. С. 246-247.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7602-78-0-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18097-
dc.description.abstractВ статті розглядаються питання підтримання конкурентоспроможності підприємства. Для її підвищення важливе значення має виявлення, обґрунтування і класифікація факторів і резервів, що обумовлюють її рівень. За ступенем залежності від підприємства всі фактори поділяються на зовнішні та внутрішні.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the issues of maintaining the competitiveness of the enterprise. In order to increase it, it is important to identify, justify and classify the factors and reserves that determine its level. By the degree of dependence on the enterprise, all factors are divided into external and internal.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник студентського наукового товариства;Вип. 2-
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectстратегія підприємстваuk_UA
dc.subjectрезервиuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectenterprise strategyuk_UA
dc.subjectreservesuk_UA
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeWays to increase enterprise competitivenessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вісник СНТ_випуск 2_2019-246-247.pdf775.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.