Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18032
Назва: | Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності діяльності підприємства |
Інші назви: | Branding as a factor in increasing the competitiveness of an enterprise |
Автори: | Драчевський, М. С. Семененко, О. Д. Пащенко, Д. С. |
Науковий керівник : | Півень, А. В. |
Ключові слова: | бренд;конкурентоспроможність;розробка бренду;вплив на споживача;вплив на підприємства;brand;competitiveness;brand development;consumer impact;enterprise impact |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Драчевський М. С., Семененко О. Д., Пащенко Д. С. Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності діяльності підприємства. Вісник студентського наукового товариства. 2019. Вип. 2. С. 223-226. |
Серія/номер: | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2 |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено зростання ролі брендингу в забезпеченні конкурентоспроможності підприємств.
Навели інформацію на те, що же таке взагалі бренд, як його створити та утримати, як він впливає на
споживачів на самі підприємства. The article demonstrates the growing role of branding in ensuring the competitiveness of enterprises. They gave information on what is a brand in general, how to create and retain it, how it influences smugglers in the businesses themselves. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18032 |
ISBN: | 978-617-7602-78-0 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вісник СНТ_випуск 2_2019-223-226.pdf | 880.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.