Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17927
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Л.М.-
dc.contributor.authorІльченко, М.О.-
dc.date.accessioned2022-12-12T12:11:25Z-
dc.date.available2022-12-12T12:11:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЯнчева Л. М., Ільченко М. О. Особливості формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 3-10.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17927-
dc.description.abstractПроведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення механізму формування собівартості продукції, обліку витрат за калькуляційними об’єктами та сукупності способів розрахунку собівартості калькуляційної одиниці на підприємствах ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of specialized literature and the legal framework concerning the definition of the formation mechanism of production costs, taking into account the cost of calculation objects and a set of methods for calculating the cost calculation unit in the restaurant business enterprises.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсобівартістьuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectcostuk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectсебестоимостьuk_UA
dc.subjectпродукцияuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.titleОсобливості формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(1)__3.pdf162.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.