Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17642
Назва: Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства
Автори: Горпинченко, А.П.
Ключові слова: підприємства ресторанного господарства;підприємства;ресторанне господарство;restaurant enterprises;enterprises;restaurant business;предприятия ресторанного хозяйства;предприятия;ресторанное хозяйство
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Горпинченко А. П. Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 395-402.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання класифікації видів та особливості діяльності підприємств ресторанного господарства.
The problem of restaurant enterprises types’ classification and special features of its activity is considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17642
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(2)__58.pdf251.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.