Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17642
Назва: | Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства |
Автори: | Горпинченко, А.П. |
Ключові слова: | підприємства ресторанного господарства;підприємства;ресторанне господарство;restaurant enterprises;enterprises;restaurant business;предприятия ресторанного хозяйства;предприятия;ресторанное хозяйство |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Горпинченко А. П. Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 395-402. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання класифікації видів та особливості діяльності
підприємств ресторанного господарства. The problem of restaurant enterprises types’ classification and special features of its activity is considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17642 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__58.pdf | 251.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.