Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17642
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорпинченко, А.П.-
dc.date.accessioned2022-12-08T21:08:27Z-
dc.date.available2022-12-08T21:08:27Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationГорпинченко А. П. Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 395-402.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17642-
dc.description.abstractРозглянуто питання класифікації видів та особливості діяльності підприємств ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of restaurant enterprises types’ classification and special features of its activity is considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectenterprisesuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.subjectпредприятияuk_UA
dc.subjectресторанное хозяйствоuk_UA
dc.titleОсобливості діяльності підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(2)__58.pdf251.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.