Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17642
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горпинченко, А.П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-08T21:08:27Z | - |
dc.date.available | 2022-12-08T21:08:27Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Горпинченко А. П. Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 395-402. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17642 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання класифікації видів та особливості діяльності підприємств ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problem of restaurant enterprises types’ classification and special features of its activity is considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | підприємства | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | enterprises | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.subject | предприятия | uk_UA |
dc.subject | ресторанное хозяйство | uk_UA |
dc.title | Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__58.pdf | 251.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.