Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17642
Title: Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства
Authors: Горпинченко, А.П.
Keywords: підприємства ресторанного господарства;підприємства;ресторанне господарство;restaurant enterprises;enterprises;restaurant business;предприятия ресторанного хозяйства;предприятия;ресторанное хозяйство
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Горпинченко А. П. Особливості діяльності підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 395-402.
Abstract: Розглянуто питання класифікації видів та особливості діяльності підприємств ресторанного господарства.
The problem of restaurant enterprises types’ classification and special features of its activity is considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17642
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__58.pdf251.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.