Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17636
Title: Упровадження на ринок мафінів підвищеної харчової цінності
Authors: Афанасьєва, О.П.
Самохвалова, О.В.
Запаренко, Г.В.
Касабова, К.Р.
Keywords: мафіни;ринок;харчова цінність;мафіни підвищеної харчової цінності;muffins;market;nutritional value;muffins of increased nutritional value;мафины;рынок;пищевая ценность;мафины повышенной пищевой ценности
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Афанасьєва О. П., Самохвалова О. В., Запаренко Г. В., Касабова К. Р. Упровадження на ринок мафінів підвищеної харчової цінності. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 388-395.
Abstract: Проведено маркетингове дослідження ринку борошняних кондитерських виробів м. Харкова. Здійснено сегментацію ринку та позиціонування мафінів підвищеної харчової цінності. Розроблено рекомендації для успішного впровадження нової продукції у виробництво та виходу її на кондитерський ринок.
The marketing research of the confectionery market of Kharkov was conducted. The market segmentation and positioning of high nutritional value of muffins has been made. The recommendations for successful introduction of new products into production and it's output to the confectionery market were worked out.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17636
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__57.pdf265.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.