Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17636
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфанасьєва, О.П.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О.В.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г.В.-
dc.contributor.authorКасабова, К.Р.-
dc.date.accessioned2022-12-08T20:59:07Z-
dc.date.available2022-12-08T20:59:07Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАфанасьєва О. П., Самохвалова О. В., Запаренко Г. В., Касабова К. Р. Упровадження на ринок мафінів підвищеної харчової цінності. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 388-395.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17636-
dc.description.abstractПроведено маркетингове дослідження ринку борошняних кондитерських виробів м. Харкова. Здійснено сегментацію ринку та позиціонування мафінів підвищеної харчової цінності. Розроблено рекомендації для успішного впровадження нової продукції у виробництво та виходу її на кондитерський ринок.uk_UA
dc.description.abstractThe marketing research of the confectionery market of Kharkov was conducted. The market segmentation and positioning of high nutritional value of muffins has been made. The recommendations for successful introduction of new products into production and it's output to the confectionery market were worked out.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмафіниuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectмафіни підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.subjectmuffinsuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectmuffins of increased nutritional valueuk_UA
dc.subjectмафиныuk_UA
dc.subjectрынокuk_UA
dc.subjectпищевая ценностьuk_UA
dc.subjectмафины повышенной пищевой ценностиuk_UA
dc.titleУпровадження на ринок мафінів підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__57.pdf265.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.