Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17575
Назва: Формування кадрового потенціалу підприємств ресторанного та готельного секторів в Україні як основи їх модернізації
Автори: Попкова, К.В.
Ключові слова: кадровий потенціал;підприємства;ресторанний сектор;готельний сектор;Україна;модернізація;personnel potential;enterprises;restaurant sector;hotel sector;Ukraine;modernization;кадровий потенциал;предприятия;ресторанный сектор;гостиничный сектор;Украина;модернизация
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Попкова К. В. Формування кадрового потенціалу підприємств ресторанного та готельного секторів в Україні як основи їх модернізації. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 343-349.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано ситуацію, що склалася у сфері послуг у країні в цілому, а також визначено завдання модернізації освітніх програм у рамках підготовки фахівців підприємств індустрії гостинності в Україні відповідно до сучасних вимог. Проаналізовано проблеми модернізації організацій сервісу.
A situation that was folded in the field of services in a country on the whole and in process analysed, and also the tasks of modernisation of the educational programs are put within the framework of preparation of specialists of enterprises of industry of hospitality in Ukraine, conforming to the modern requirements.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17575
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(2)__51.pdf250.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.