Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17575
Название: Формування кадрового потенціалу підприємств ресторанного та готельного секторів в Україні як основи їх модернізації
Авторы: Попкова, К.В.
Ключевые слова: кадровий потенціал;підприємства;ресторанний сектор;готельний сектор;Україна;модернізація;personnel potential;enterprises;restaurant sector;hotel sector;Ukraine;modernization;кадровий потенциал;предприятия;ресторанный сектор;гостиничный сектор;Украина;модернизация
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Попкова К. В. Формування кадрового потенціалу підприємств ресторанного та готельного секторів в Україні як основи їх модернізації. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 343-349.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано ситуацію, що склалася у сфері послуг у країні в цілому, а також визначено завдання модернізації освітніх програм у рамках підготовки фахівців підприємств індустрії гостинності в Україні відповідно до сучасних вимог. Проаналізовано проблеми модернізації організацій сервісу.
A situation that was folded in the field of services in a country on the whole and in process analysed, and also the tasks of modernisation of the educational programs are put within the framework of preparation of specialists of enterprises of industry of hospitality in Ukraine, conforming to the modern requirements.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17575
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_1(2)__51.pdf250.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.