Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17575
Title: Формування кадрового потенціалу підприємств ресторанного та готельного секторів в Україні як основи їх модернізації
Authors: Попкова, К.В.
Keywords: кадровий потенціал;підприємства;ресторанний сектор;готельний сектор;Україна;модернізація;personnel potential;enterprises;restaurant sector;hotel sector;Ukraine;modernization;кадровий потенциал;предприятия;ресторанный сектор;гостиничный сектор;Украина;модернизация
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Попкова К. В. Формування кадрового потенціалу підприємств ресторанного та готельного секторів в Україні як основи їх модернізації. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 343-349.
Abstract: Проаналізовано ситуацію, що склалася у сфері послуг у країні в цілому, а також визначено завдання модернізації освітніх програм у рамках підготовки фахівців підприємств індустрії гостинності в Україні відповідно до сучасних вимог. Проаналізовано проблеми модернізації організацій сервісу.
A situation that was folded in the field of services in a country on the whole and in process analysed, and also the tasks of modernisation of the educational programs are put within the framework of preparation of specialists of enterprises of industry of hospitality in Ukraine, conforming to the modern requirements.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17575
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__51.pdf250.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.