Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17516
Назва: | Проблематика ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства в «суспільстві сервісу» |
Автори: | Варипаєв, О.М. Варипаєва, Л.М. |
Ключові слова: | «суспільство сервісу»;підприємство ресторанного господарства;ефективність;"service society";restaurant business enterprise;efficiency;"общество сервиса";предприятия ресторанного хозяйства;эффективность |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Проблематика ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства в «суспільстві сервісу». Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 325-331. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблеми розвитку сфери ресторанного господарства в
Україні, запропоновано комплексний підхід до питання про досягнення
успішності й ефективності роботи ресторану, розроблено факторну модель,
продуктивну для стратегії підприємства, спрямованої на задоволення
комплексу потреб споживача. Problems of development of sphere of a restaurant economy in Ukraine are considered, the complex approach to a question on achievements of success and a restaurant overall performance is offered, fruitful the factorial model is developed for the strategy of the enterprise directed on satisfaction of a complex of requirements of the consumer. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17516 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__48.pdf | 346.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.