Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17516
Название: Проблематика ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства в «суспільстві сервісу»
Авторы: Варипаєв, О.М.
Варипаєва, Л.М.
Ключевые слова: «суспільство сервісу»;підприємство ресторанного господарства;ефективність;"service society";restaurant business enterprise;efficiency;"общество сервиса";предприятия ресторанного хозяйства;эффективность
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Проблематика ефективності діяльності підприємства ресторанного господарства в «суспільстві сервісу». Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 325-331.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблеми розвитку сфери ресторанного господарства в Україні, запропоновано комплексний підхід до питання про досягнення успішності й ефективності роботи ресторану, розроблено факторну модель, продуктивну для стратегії підприємства, спрямованої на задоволення комплексу потреб споживача.
Problems of development of sphere of a restaurant economy in Ukraine are considered, the complex approach to a question on achievements of success and a restaurant overall performance is offered, fruitful the factorial model is developed for the strategy of the enterprise directed on satisfaction of a complex of requirements of the consumer.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17516
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_1(2)__48.pdf346.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.