Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17509
Назва: Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену
Автори: Варипаєв, О.М.
Ключові слова: їжа;філософія їжі;феномен;концептуальні підходи;food;philosophy of food;phenomenon;conceptual approaches;еда;философия еды;концептуальные подходы
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Варипаєв О. М. Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 319-325.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблеми розвитку "філософії їжі" як особливої сфери гуманітарного знання, запропоновано нову парадигму розгляду феномену їжі як одного з найважливіших проявів людської тілесності, проаналізовано зв’язок "філософії їжі" з філософськими категоріями смаку, приємного, корисного й здорового.
Development problems philosophy of food as special sphere of humanitarian knowledge are considered, the new paradigm of consideration of a phenomenon of food as one of the major displays of a human corporality is offered, communication philosophy of food with philosophical categories of taste, pleasant, useful and healthy is analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17509
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2012_1(2)__47.pdf252.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.