Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17509
Назва: | Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену |
Автори: | Варипаєв, О.М. |
Ключові слова: | їжа;філософія їжі;феномен;концептуальні підходи;food;philosophy of food;phenomenon;conceptual approaches;еда;философия еды;концептуальные подходы |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Варипаєв О. М. Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 319-325. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблеми розвитку "філософії їжі" як особливої сфери
гуманітарного знання, запропоновано нову парадигму розгляду феномену їжі
як одного з найважливіших проявів людської тілесності, проаналізовано
зв’язок "філософії їжі" з філософськими категоріями смаку, приємного,
корисного й здорового. Development problems philosophy of food as special sphere of humanitarian knowledge are considered, the new paradigm of consideration of a phenomenon of food as one of the major displays of a human corporality is offered, communication philosophy of food with philosophical categories of taste, pleasant, useful and healthy is analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17509 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__47.pdf | 252.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.