Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17509
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВарипаєв, О.М.-
dc.date.accessioned2022-12-08T13:21:52Z-
dc.date.available2022-12-08T13:21:52Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationВарипаєв О. М. Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 319-325.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17509-
dc.description.abstractРозглянуто проблеми розвитку "філософії їжі" як особливої сфери гуманітарного знання, запропоновано нову парадигму розгляду феномену їжі як одного з найважливіших проявів людської тілесності, проаналізовано зв’язок "філософії їжі" з філософськими категоріями смаку, приємного, корисного й здорового.uk_UA
dc.description.abstractDevelopment problems philosophy of food as special sphere of humanitarian knowledge are considered, the new paradigm of consideration of a phenomenon of food as one of the major displays of a human corporality is offered, communication philosophy of food with philosophical categories of taste, pleasant, useful and healthy is analyzed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectїжаuk_UA
dc.subjectфілософія їжіuk_UA
dc.subjectфеноменuk_UA
dc.subjectконцептуальні підходиuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectphilosophy of fooduk_UA
dc.subjectphenomenonuk_UA
dc.subjectconceptual approachesuk_UA
dc.subjectедаuk_UA
dc.subjectфилософия едыuk_UA
dc.subjectконцептуальные подходыuk_UA
dc.titleФілософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феноменуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_1(2)__47.pdf252.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.