Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17509
Title: Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену
Authors: Варипаєв, О.М.
Keywords: їжа;філософія їжі;феномен;концептуальні підходи;food;philosophy of food;phenomenon;conceptual approaches;еда;философия еды;концептуальные подходы
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Варипаєв О. М. Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 319-325.
Abstract: Розглянуто проблеми розвитку "філософії їжі" як особливої сфери гуманітарного знання, запропоновано нову парадигму розгляду феномену їжі як одного з найважливіших проявів людської тілесності, проаналізовано зв’язок "філософії їжі" з філософськими категоріями смаку, приємного, корисного й здорового.
Development problems philosophy of food as special sphere of humanitarian knowledge are considered, the new paradigm of consideration of a phenomenon of food as one of the major displays of a human corporality is offered, communication philosophy of food with philosophical categories of taste, pleasant, useful and healthy is analyzed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17509
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__47.pdf252.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.