Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17475
Назва: Науковий твір «Оцінка рівня використання можливостей реалізації попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства»
Автори: Чорна, Марина Віталіївна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Зубков, Сергій Олександрович
Дата публікації: 5-тра-2016
Бібліографічний опис: Свідоцтво 65211 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Оцінка рівня використання можливостей реалізації попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства». М. В. Чорна, О. Є. Чатченко, С. О. Зубков; реєстр. 05.05.2016.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації передбачають логічну послідовність процесу оцінки рівня реалізації попиту на продукцію підприємства ресторанного господарства, який базується на застосуванні розробленої матриці "Відповідності".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17475
Розташовується у зібраннях:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
A_CV_65211.pdf61.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.