Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17475
Назва: | Науковий твір «Оцінка рівня використання можливостей реалізації попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства» |
Автори: | Чорна, Марина Віталіївна Чатченко, Ольга Євгенівна Зубков, Сергій Олександрович |
Дата публікації: | 5-тра-2016 |
Бібліографічний опис: | Свідоцтво 65211 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Оцінка рівня використання можливостей реалізації попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства». М. В. Чорна, О. Є. Чатченко, С. О. Зубков; реєстр. 05.05.2016. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації передбачають логічну послідовність процесу оцінки рівня реалізації попиту на продукцію підприємства ресторанного господарства, який базується на застосуванні розробленої матриці "Відповідності". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17475 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські свідотства на інтелектуальну власність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
A_CV_65211.pdf | 61.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.