Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17475
Название: Науковий твір «Оцінка рівня використання можливостей реалізації попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства»
Авторы: Чорна, Марина Віталіївна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Зубков, Сергій Олександрович
Дата публикации: 5-мая-2016
Библиографическое описание: Свідоцтво 65211 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Оцінка рівня використання можливостей реалізації попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства». М. В. Чорна, О. Є. Чатченко, С. О. Зубков; реєстр. 05.05.2016.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації передбачають логічну послідовність процесу оцінки рівня реалізації попиту на продукцію підприємства ресторанного господарства, який базується на застосуванні розробленої матриці "Відповідності".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17475
Располагается в коллекциях:Авторські свідотства на інтелектуальну власність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
A_CV_65211.pdf61.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.