Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17340
Назва: | Аналіз методів сушки плодоовочевої сировини та їх класифікація |
Інші назви: | Анализ методов сушки плодоовощного сырья и их классификация Analysis of methods of drying fruit and vegetable raw materials and their classification |
Автори: | Савойський, О. Ю. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Савойський О. Ю. Аналіз методів сушки плодоовочевої сировини та їх класифікація. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 175 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2016. С. 85-87. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 175; |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз методів сушіння сільськогосподарської продукції та запропоновано їх класифікацію для
подальшої реалізації на практиці найбільш ефективного з енергетичної точки зору методу сушіння. Проведен анализ методов сушки сельскохозяйст венной продукции и предложена их классификация для дальнейшей реализации на практике наиболее эф фективного с энергетической точки зрения метода сушки. The analysis of methods of drying of agricultural products and their classification for possible further im plementation in practice, the most efficient from the en ergy point of view, the method of drying. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17340 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 175: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
32_175_2016.pdf | 997.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.