Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17340
Title: Аналіз методів сушки плодоовочевої сировини та їх класифікація
Other Titles: Анализ методов сушки плодоовощного сырья и их классификация
Analysis of methods of drying fruit and vegetable raw materials and their classification
Authors: Савойський, О. Ю.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Савойський О. Ю. Аналіз методів сушки плодоовочевої сировини та їх класифікація. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 175 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2016. С. 85-87.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 175;
Abstract: Проведено аналіз методів сушіння сільськогосподарської продукції та запропоновано їх класифікацію для подальшої реалізації на практиці найбільш ефективного з енергетичної точки зору методу сушіння.
Проведен анализ методов сушки сельскохозяйст венной продукции и предложена их классификация для дальнейшей реализации на практике наиболее эф фективного с энергетической точки зрения метода сушки.
The analysis of methods of drying of agricultural products and their classification for possible further im plementation in practice, the most efficient from the en ergy point of view, the method of drying.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17340
Appears in Collections:Випуск 175: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32_175_2016.pdf997.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.