Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1700
Название: Методичні аспекти моніторингу фінансової стабільності підприємств корпоративного сектору харчової промисловості
Другие названия: Methodological aspects of the financial stability monitoring enterprises of the food industry corporate sector
Авторы: Іванченкова, Л. В.
Ключевые слова: моніторинг;фінансова стабільність;корпоративний сектор;ефективність;харчова промисловість;monitoring;financial stability;corporate sector;efficiency;food industry
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків
Библиографическое описание: Іванченкова Л. В. Методичні аспекти моніторингу фінансової стабільності підприємств корпоративного сектору харчової промисловості. Актуальні проблеми інноваційної економіки. 2018. № 4. С. 41-46.
Серия/номер: Актуальні проблеми інноваційної економіки;№ 4
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджується методичні аспекти моніторингу фінансової стабільності підприємств корпоративного сектору для харчових підприємств. В результаті дослідження обґрунтовано, що для моніторингу фінансово-економічної стабільності підприємств корпоративного сектору харчової промисловості необхідно застосовувати індекси фінансово-економічної стабільності. Обґрунтовано методику комплексного аналізу фінансово-господарської діяльності харчових підприємств. Визначено мінімально необхідний набір показників аналізу платоспроможності харчових підприємств та алгоритм даного аналізу для харчових підприємств.
The article deals with the methodical aspects of monitoring the enterprises financial stability of the food industry corporate sector. As a result of the study, it was substantiated that financial and economic stability indexes need to be used to monitor the financial and economic stability of enterprises in the food industry corporate sector. The method of complex analysis of food enterprises financial and economic activity is substantiated. The minimum required set of indicators for solvency analysis of food businesses and solvency analysis algorithm for food businesses are determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1700
ISSN: 2524-0455
Располагается в коллекциях:Випуск 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9.pdf245.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.