Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1700
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванченкова, Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-24T19:32:10Z | - |
dc.date.available | 2022-06-24T19:32:10Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Іванченкова Л. В. Методичні аспекти моніторингу фінансової стабільності підприємств корпоративного сектору харчової промисловості. Актуальні проблеми інноваційної економіки. 2018. № 4. С. 41-46. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2524-0455 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1700 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджується методичні аспекти моніторингу фінансової стабільності підприємств корпоративного сектору для харчових підприємств. В результаті дослідження обґрунтовано, що для моніторингу фінансово-економічної стабільності підприємств корпоративного сектору харчової промисловості необхідно застосовувати індекси фінансово-економічної стабільності. Обґрунтовано методику комплексного аналізу фінансово-господарської діяльності харчових підприємств. Визначено мінімально необхідний набір показників аналізу платоспроможності харчових підприємств та алгоритм даного аналізу для харчових підприємств. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals with the methodical aspects of monitoring the enterprises financial stability of the food industry corporate sector. As a result of the study, it was substantiated that financial and economic stability indexes need to be used to monitor the financial and economic stability of enterprises in the food industry corporate sector. The method of complex analysis of food enterprises financial and economic activity is substantiated. The minimum required set of indicators for solvency analysis of food businesses and solvency analysis algorithm for food businesses are determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні проблеми інноваційної економіки;№ 4 | - |
dc.subject | моніторинг | uk_UA |
dc.subject | фінансова стабільність | uk_UA |
dc.subject | корпоративний сектор | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | monitoring | uk_UA |
dc.subject | financial stability | uk_UA |
dc.subject | corporate sector | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.subject | food industry | uk_UA |
dc.title | Методичні аспекти моніторингу фінансової стабільності підприємств корпоративного сектору харчової промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | Methodological aspects of the financial stability monitoring enterprises of the food industry corporate sector | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 4 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.