Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16897
Название: Конкурентоспроможність виробництва сільськогосподарської продукції
Авторы: Сємакович, М. В.
Научный руководитель: Філімонов, Ю. Л.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Сємакович М. В. Конкурентоспроможність виробництва сільськогосподарської продукції. Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 3-4 листопада 2022 р.; наук. кер. Ю. Л. Філімонов. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 148-150.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16897
Располагается в коллекциях:Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції "Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3-4_konf_22-150-151.pdf193.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.